Josper HJA

více informací

Josper gril typu HJA-PLUS, bližší info:

Uzavíratelné grily s dvířky HJA-PLUS mají bezesporu mnoho výhod. Jsou úspornější a mají tak oproti jakémukoliv otevřenému grilu násobně menší spotřebu dřevěného uhlí. Jsou přímo uzpůsobené po instalace do vnitřních kuchyní. Již v základním provedení obsahují bezpečnostní prvky pro umístění grilů pod digestoř napojenou do VZT. 

Obecně pece Josper fungují na principu přípravy surovin při vysokých teplotách. Například maso se ihned po vložení do grilu okamžitě zatáhne ze všech stran, a nevytéká z něj šťáva. Rozpuštěný tuk uvnitř masa má pak tendenci si do sebe natáhnout voňavý kouř z dřevěného uhlí, který uvnitř grilu cirkuluje.

Všechny suroviny se pak v pecích Josper připravují mnohem kratší dobu, čímž si zachovají svou přirozenou strukturu. Kombinace grilu a trouby v jednom zařízení nám pak umožňuje nejen grilovat, ale také péct a vařit (například ve speciálním nádobí Josper). Můžeme tak připravovat nejen maso, ryby a mořské plody, ale také omáčky, kaše, pyré, a všechny možné druhy zeleniny, brambor, rýže a dalších příloh.

Prémiová modelová řada grilů Josper HJA-PLUS je nyní ještě lepší.

Úchvatný design není to jediné, čím se nyní modely HJA-PLUS mohou pochlubit. Při zachování veškerých vlastností standardní řady HJX-PRO, jako jsou například: úspora spalování uhlí, rychlost přípravy pokrmů, celková kvalita zpracování, spolehlivost, a mnohé další, nabízejí teď „HJÁčka“ oproti standardním modelům mnohé vychytávky: